Sortiment

Blå Hangaren är både ett café och ett konditori. Det betyder att vi erbjuder traditionella konditorivaror av hög kvalité kombinerat med ett bredd caféutbud av goda smörgåsar och bra matalternativ. Vårt kaffe håller absolut toppkvalitet!

Vad vi har inne varierar lite beroende på säsong och dag, men vi kan alltid beställa hem. Om du är ute efter något speciellt så ring gärna och kolla om vi har det inne. – Är det något som saknas i sortimentet tar vi tacksamt emot förslag!

Vår huvudleverantör för konditorivaror och förskt bröd är välkända och mycket populära Aleks Bageri & Konditori. Aleks har sin bas i Öckerö och är utan tvekan Torslandabornas favorit!

Som komplement tar vi även ibland in varor från Johnséns Konditori. T.ex. har deras semlor två år i rad vunnit GPs test med högta poäng.

För oss är det viktigt att ha ett gott kaffe att erbjuda till hög kvalitet. Av den anledningen samarbetar vi med det klassiska Göteborgsrosteriet Kahls. Utöver att kaffebönorna håller högsta kvalitet så har även vår personal gått baristautbildning för att kunna tillreda kaffedrycker av högsta klass.

För en mer internationell prägel på sortimentet tar vi regelbundet in italienska specialiteter via Il Molino. Internationell touch är det även på våra populära och mycket omtyckta empanadas (chilenska piroger) som serveras med sallad och en god dressing. De får vi från Ya-Poh.

Mycket av det vi erbjduer, framför allt på matsidan bereder och lagar vi dock själva! – Kom in och prova eller klicka dig vidare!

479982_309922519121785_1783615177_n

url

logo_kahl

head-2

ya-poh